Energitjek

Her kan du være helt tryg.

Professionelt energitjek

Få et energitjek af en professionel energirådgiver fra 360EnergiPartner.

Hos 360EnergiPartner har vi lavet en løsning til jer, som selv vil bestemme hvilke energibesparende områder vi skal kigger nærmere på hos jer. I sammen sætter selv produktet efter jeres behov og betaler derfor også kun for lige netop det I har brug for.

Vi tilbyder et gratis Energitjek

Gratis energitjek uden rapport

før 2.495, – inkl. moms

Energitjekket består af et besøg ude hos jer, af en af vores energirådgivere. Energirådgiveren vil sammen med jer besigtige ejendommen og forklare hvilke områder I skal være opmærksomme og hvor der er, potentiale for at der kan spares på energien.

Undervejs ved besigtigelsen vil der være en dialog mellem jer og energirådgiveren, så I løbende får besvaret de spørgsmål I måtte have.

Ønsker I at der efterfølgende bliver udarbejdet en rapport, over besigtigelsen og det der er blevet snakket undervejs, er det muligt at vælge et Energitjek med rapport, det skal blot oplyses når I bestiller energitjekket at det skal være med rapport.

Energitjek med rapport

kun 3.495, – inkl. moms

Når I bestiller et energitjek med eller uden rapport kan I fra vores prisliste tilvælge, hvilke ekstra ydelser I ønsker og som er mest relevante for jer. Herved sikre vi jer den bedste vejledning, til den rigtige pris, hvor alt det overflødige er skåret væk og I får nøjagtig hjælpen på de områder som I ønsker.

Når I bestiller et energitjek, skal I blot oplyse hvilke ekstra ydelser I ønsker at tilvælge.

Skulle I have andre forespørgsler som ikke fremgår af prislisten, er I meget velkommen til at kontakte os herom.

Book nu et GRATIS indledende 15 minutters møde med vores erfarne Energirådgiver

Det er muligt at tilkøbe følgende ydelser:

Termografering af klimaskærm (kan kun udføres i visse perioder) 795,-
Termografering af varmeinstallation 495,-
Solcelleanlæg beregning af korrekt størrelse og ydelse 1.195,-
Beregning af nyt varmeanlæg, varmepumpe, pillefyr m.m. 995,-
Forbrugsanalyse (Gennemgang af ejendommens energiforbrug over flere år for at identificere inefiktiv drift) 695,-
Komplet varmetabsberegning af huset 3.695,-
Adfærdsanalyse (Analyse af forbrugsmønstre i hjemmet og hjælp til en mere energieffektiv hverdag) 995,-
Indeklimamåling 695,-
Fugtmåling 695,-

*Energitjek gælder huse og privatejendomme med et beboelsesareal op til 250m2. Ved større ejendomme eller erhverv ring eller skriv for en pris.

Bestiller du et Energitjek hos 360 Energipartner får du:

1) Erfaren energikonsulent

Besøg af en af vores erfarne energikonsulenter, der udfører en energiscreening

2) Overskuelig rapport

En enkel og overskuelig rapport, der viser, hvor du kan spare på energien.

3) Udgangspunkt

Et godt udgangspunkt for at komme i gang med at optimere på energiforbruget

Forstå processen og fordelene ved et energitjek: Hvad det er og hvordan det udføres

Når du booker et energitjek hos 360EnergiPartner, får du besøg af en af vores energiteknologer, som gennemgår dit hus. Vi er eksperter i at identificere potentielle energibesparelser. Når vi beregner de energimæssige investeringer, vurdere vi altid om hvorvidt løsningen er økonomisk rentabel. I visse tilfælde kan investeringen ikke tjene sig hjem igen, men har derimod en stor komfortmæssig betydning som også skal tages i betragtning. Vi udfører alle de bagvedliggende beregninger, som til sidst giver jer det fulde overblik over hvad der bedst giver mening for jer og jeres hus.

Vi starter altid et energitjek med en dialog om huset og hvilke udfordringer I som ejer står med. Det kan være nogle generelle observationer eller specifikke udfordringer som I ønsker at dele med os. Jo mere vi kender til jeres situation og ønsker, jo bedre kan vi hjælpe jer med at finde den løsning der passer jer bedst.

Efter besigtigelsen af jeres hus har vores rådgiver identificeret hvilke energimæssige udfordringer der er med huset. Rådgiveren kan nu ud fra besigtigelsen, sammen med jeres observationer og ønsker beregne hvilke løsninger der bør overvejes og regnes videre på.

I vil efter besøget modtage en rapport der giver jer det fulde overblik over jeres energimæssige muligheder. Har vores rådgiver flere forskellige løsninger og kombinationer, vil disse fremgå som flere forskellige scenarier i rapporten.

Hele formålet med besøget er at finde det største besparelsespotentialet for færrest penge. Faktisk er mange investeringer, så rentable at du med fordel kan låne til dem og faktisk tjene penge hver måned. Det kan både være små og store investeringer, men også små justeringer i allerede etablerede bygningsdele. Ud over fortjenesten, giver denne form for investeringer typisk også et spring i komfortniveauet. Fx kan loftisolering kombineret med nye vinduer give et væsentligt bedre indeklima og komfort.

Så hvorfor ikke lade os hjælpe dig med at lægge en handlingsplan og give et overblik over hvordan fremtiden kan se ud.

Hvordan hjælper vi jer videre efter rapporten?

Når I har modtaget rapporten, vil i have overblikket over jeres hus. Men der kan ofte være langt fra ide til vellykket udførelse. Når det kommer til energioptimerende tiltag, er det væsentligt at man har sans for detaljen. Vi ser ofte at arbejdet ikke udføres korrekt, som desværre fører til at den ønskede effekt og besparelse ikke opnås.

Eksempler på dette er fx, at isoleringen ikke udføres ordentligt, vinduer der ikke monteres korrekt, varmeinstallationer der ikke har tilstrækkelig rør dimension og mange andre. Disse små fejl kan og bør undgås. Vi ved at den letteste vej til at opnå det ønskede resultat, er at benytte dygtige håndværkere som ligger vægt på deres faglig stolthed.

Vi har som rådgivningsvirksomhed gennem tiden ofte ført dialogen mellem vores kunder og de udførende håndværkere som sikkerhed for, at kunden fik den rigtige pris og i den aftalte kvalitet. Vores samarbejdsaftaler er derfor også kun indgået med dygtige håndværkere, som leverer ordentlige produkter og til den aftalte pris.

Med vores netværk af professionelle samarbejdspartnere, kan vi hurtigt og nemt sætte jer i kontakt med en udførende håndværker inde for alle brancher. Det er din sikkerhed for et hurtigt og gnidningsfrit forløb, hvor der bliver lagt vægt på dine behov.

Scenarierne vil indeholde:

Beskrivelse af valgte løsninger i scenariet og hvorfor

Er det energimæssige eller tilstandsmæssige investeringer

Et overblik over alle potentielt rentable eller nødvendige løsninger

Hvad indeholder et Energitjek?

Tilstandsvurdering af:

Vinduer

Døre

Pumper

Varmerør

Isolering

Ventilation

Forslag til energimæssige forbedringer af hus:

Scenarie(r)

Overblik over rentable forbedringer

Prisoverslag/tilbud

Rentabilitet

Vi tager forbehold for at ikke alle huse er ens og derved kan rapportens indhold variere*

Værd at vide

Når du skal optimere dit hus, er rentabilitet alt afgørende at kigge på. Rentabiliteten er en god indikator for hvor god en investering er, over dets levetid. Husk at når du energioptimerer, så skal det ses som en investering og ikke nødvendigvis udelukkende som en udgift. Ifølge bygningsreglementet betegnes energiinvestering som rentable hvis de har en tilbagebetaling på 1,33. Det betyder at hvis du investerer 100.000, – vil du over levetiden spare 133.000, –

Ofte ser vi investeringer med rentabilitet op til 5-7, altså at du får pengene tilbage 5-7 gange. Dette varierer dog fra hus til hus, men en god hovedregel er at jo ældre dit hus er jo bedre kan det svare sig at optimere.

Skal vi hjælpe dig med at finde de rentable løsninger i dit hus?

Vi ved jo alle at fremtiden godt kan se lidt usikker ud, både i forhold til verdensøkonomien men også privatøkonomien. Stigende priser på energi påvirker manges hverdag, da pengene skal slå til på en helt anden måde. Derfor kan det også være udfordrende at tage beslutninger på hvad der bør investeres i når man ønsker at nedsætte sine udgifter til energi.

Vi er eksperter og har stor erfaring og interesse både inden for energi men også i forhold til økonomi. Derfor kan vi rådgive dig både i forhold til hvilke løsninger der er rentable, hvilke der er nødvendige og hvilke indvirkninger det vil have i jeres hus.