Gratis Energitjek

Her kan du være helt tryg.

Vi tilbyder et gratis Energitjek

Gratis energitjek uden rapport

før 2.495, – inkl. moms

Energitjekket består af et besøg ude hos jer, af en af vores energirådgivere. Energirådgiveren vil sammen med jer besigtige ejendommen og forklare hvilke områder I skal være opmærksomme og hvor der er, potentiale for at der kan spares på energien.

Undervejs ved besigtigelsen vil der være en dialog mellem jer og energirådgiveren, så I løbende får besvaret de spørgsmål I måtte have.

Ønsker I at der efterfølgende bliver udarbejdet en rapport, over besigtigelsen og det der er blevet snakket undervejs, er det muligt at vælge et Energitjek med rapport, det skal blot oplyses når I bestiller energitjekket at det skal være med rapport.

Book nu et GRATIS indledende 15 minutters møde med vores erfarne Energirådgiver

Forstå processen og fordelene ved et energitjek: Hvad det er og hvordan det udføres

Når du booker et energitjek hos 360EnergiPartner, får du besøg af en af vores energiteknologer, som gennemgår dit hus. Vi er eksperter i at identificere potentielle energibesparelser. Når vi beregner de energimæssige investeringer, vurdere vi altid om hvorvidt løsningen er økonomisk rentabel. I visse tilfælde kan investeringen ikke tjene sig hjem igen, men har derimod en stor komfortmæssig betydning som også skal tages i betragtning. Vi udfører alle de bagvedliggende beregninger, som til sidst giver jer det fulde overblik over hvad der bedst giver mening for jer og jeres hus.

Vi starter altid et energitjek med en dialog om huset og hvilke udfordringer I som ejer står med. Det kan være nogle generelle observationer eller specifikke udfordringer som I ønsker at dele med os. Jo mere vi kender til jeres situation og ønsker, jo bedre kan vi hjælpe jer med at finde den løsning der passer jer bedst.

Efter besigtigelsen af jeres hus har vores rådgiver identificeret hvilke energimæssige udfordringer der er med huset. Rådgiveren kan nu ud fra besigtigelsen, sammen med jeres observationer og ønsker beregne hvilke løsninger der bør overvejes og regnes videre på.

Hele formålet med besøget er at finde det største besparelsespotentialet for færrest penge. Faktisk er mange investeringer, så rentable at du med fordel kan låne til dem og faktisk tjene penge hver måned. Det kan både være små og store investeringer, men også små justeringer i allerede etablerede bygningsdele. Ud over fortjenesten, giver denne form for investeringer typisk også et spring i komfortniveauet. Fx kan loftisolering kombineret med nye vinduer give et væsentligt bedre indeklima og komfort.

Så hvorfor ikke lade os hjælpe dig med at lægge en handlingsplan og give et overblik over hvordan fremtiden kan se ud.

Værd at vide

Når du skal optimere dit hus, er rentabilitet alt afgørende at kigge på. Rentabiliteten er en god indikator for hvor god en investering er, over dets levetid. Husk at når du energioptimerer, så skal det ses som en investering og ikke nødvendigvis udelukkende som en udgift. Ifølge bygningsreglementet betegnes energiinvestering som rentable hvis de har en tilbagebetaling på 1,33. Det betyder at hvis du investerer 100.000, – vil du over levetiden spare 133.000, –

Ofte ser vi investeringer med rentabilitet op til 5-7, altså at du får pengene tilbage 5-7 gange. Dette varierer dog fra hus til hus, men en god hovedregel er at jo ældre dit hus er jo bedre kan det svare sig at optimere.

Skal vi hjælpe dig med at finde de rentable løsninger i dit hus?

Vi ved jo alle at fremtiden godt kan se lidt usikker ud, både i forhold til verdensøkonomien men også privatøkonomien. Stigende priser på energi påvirker manges hverdag, da pengene skal slå til på en helt anden måde. Derfor kan det også være udfordrende at tage beslutninger på hvad der bør investeres i når man ønsker at nedsætte sine udgifter til energi.

Vi er eksperter og har stor erfaring og interesse både inden for energi men også i forhold til økonomi. Derfor kan vi rådgive dig både i forhold til hvilke løsninger der er rentable, hvilke der er nødvendige og hvilke indvirkninger det vil have i jeres hus.