Energirådgivning

Her kan du være helt tryg.

Hvad er energirådgivning?

Energirådgivning kan være mange ting, men en ting er sikkert – det er alt sammen aspekter af samme sag. Det handler om at spare penge, øge boligens komfort og værdi samt at få et bedre indeklima.

Går du med en fornemmelse af, at du bruger for meget energi, synes du din varmeregning er høj og er du generelt bare usikker på dit energiforbrug? Hos 360Energipartner kan vi hjælpe dig, der ønsker at energioptimere din ejendom eller ønsker at bo mere klimavenligt. Hos os får du rådgivning om, hvordan du håndterer konkrete energiforbedrende tiltag.

Energirådgivning privat

Har du som boligejer brug for et samlet overblik over dit energiforbrug? Eller går du med overvejelser om at lave optimeringer på din bolig, som kan forbedre energiforbruget? Vi oplever, at rigtig mange boligejere mangler viden om, hvilke store og små besparelser, der kan findes ved at gennemgå energiforbruget og herefter lave forskellige energioptimeringer. Derfor hjælper vi hos 360 Energipartner med energirådgivning og optimering af boliger. Vi laver energiscreeninger, hvor vi gennemgår boliger for at finde mulige energibesparelser. Efter et besøg fra os, vil du modtage en oversigt over besparelsespotentiale og mulige energioptimeringer, der er lavet ud fra din bolig.

Forslag til energibesparelser

Når vi skal hjælpe dig med at finde besparelser, gennemgår vi din bolig fra A til Z. Under gennemgangen ser vi efter steder, hvor der kan spares på energien. Det kan for eksempel være nedenstående energiforbedringer:

Isolering og efterisolering af boligen

Tekniske installationer som for eksempel varmepumper for jordvarme

Udskiftning af vinduer og døre

Brug af energisparepærer og spareskinner

Montering af solfanger eller solcelleanlæg på taget

Montering af blandingsbatterier og wc-kummer med vandsparefunktion

Udskiftning af varmepumpe

Udskiftning af radiatorventiler

Adfærd og forbrugsmønster

Nogle af disse tiltag er forholdsvis nemme at gå til, hvorimod det ved nogle af de andre tiltag er nødvendigt med en større investering og dermed forudgående undersøgelser. Det er netop her, at vores energirådgivning kommer ind i billedet. Investeringen skal kunne betale sig, og her kan vi være behjælpelige med at vurdere, hvad der egner sig bedst til din ejendom og hvilke energibesparende tiltag du skal prioritere.

Energioptimeringstiltag

Måske er din bolig hulmurisoleret eller måske er der ikke noget godt sted at placere solfangere på dit hus. En anden vigtig overvejelse er komforten i boligen. Måske kan det ikke svare sig økonomisk at skifte vinduer og døre, men måske vil det give en øget komfort i form af mindre træk, som også skal tælles med i det samlede billede. Det er ikke altid kun økonomiske besparelser, der skal tages højde for. Hvis huset bliver mere behageligt at bo i, er dette en vigtig overvejelse at have med, når der skal tages stilling til, hvilke tiltag, der er bedst for netop dine behov. Når du foretager en energioptimering, vil du også automatisk øge huset værdi. Det er altså både komforten, mens du bor i huset, der bliver forbedret, samt den pris du kan få for huset, hvis du en dag vil sælge det.

Menu