Om os

Her kan du være helt tryg.

Om os

360 Energipartner er et etableret rådgivende firma, som er specialister indenfor rådgivning af energioptimerende løsninger samt formidling af energitilskud til private boligejere. Vi har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med at identificere og realisere utallige energioptimeringsprojekter.

I vores rådgivning bidrager vi med den rigtige kombination af ekspertviden og erfaring. Vi lægger stor vægt på troværdighed, og har altid fokus på vores kunders ønsker og behov. Vi overholder vores indgåede aftaler, og vi sikrer altid levering af vores ydelser til den aftale tid og pris, samtidig med at vi hele tiden bestræber os på at levere de mest bæredygtige energiløsninger.

Vores energirådgivning tager altid udgangspunkt i at sikre kunden de største energibesparelser med lavest mulige udgifter, hvormed tiltagene får en god rentabilitet, og dermed kan danne baggrund for at igangsætte selvfinansierende energirenoveringsprojekter.

Skal vi i fællesskab opnå et grønnere klima, så tøv ikke med at kontakte os hos 360 Energipartner. Vi yder rådgivning og hjælper med at søge tilskud i hele Danmark.

Vores vision

Hos 360 Energipartner har vi en vision om at skabe energibesparende og grønne løsninger for at opnå bæredygtige og miljørigtige foreninger landet over. Overordnet set stræber vi efter FN’s verdensmål for bæredygtig energi i kampen mod klimaforandringer. Dette gør vi ved at udnytte innovative løsninger til at optimere energiforbruget, til gavn for både forbrugeren og planeten. Den grønne omstilling skal gennemføres via samarbejde, hvorfor det er vigtigt for os, at kunden har et trygt og sikkert partnerskab i øjenhøjde.
Konceptet bag 360 Energipartner er et samarbejde, der når hele vejen rundt, når det handler om grøn omstilling og energirigtig drift. Vi ved, at det kan være svært at træffe de rigtige beslutninger uden den rette viden. Vi har derfor udviklet et team, der har faglig viden på tværs af faggrupper, og vi har kompetencerne til at varetage alle energi- og bygningsmæssige aspekter. Vi ved, at der ikke findes to opgaver, der er ens, og vi sikrer derfor altid, at vores løsninger er skræddersyet specifikt til vores kunders individuelle behov. I fællesskab kan vi løfte opgaven og gøre en indsats for en grønnere hverdag.
Som virksomhed stræber vi efter at søge den nyeste viden og teknologi, som blandt andet har muliggjort målinger, der kan bruges til at optimere energiforbruget og handle proaktivt.

Vores mission er at skabe en innovativ virksomhed, som er baseret på viden og teknologi. Vi tilbyder ét partnerskab, hvor vi varetager dine interesser og står ved din side.