Energiscreening

Her kan du være helt tryg.

Spar energi

En energiscreening er første skridt til at spare på energien ved at energieffektivisere din bolig. Energiscreeningen kan stå alene, men den kan også være et godt supplement til renoveringsprojekter, hvor den hjælper til med at finde alle de rentable energibesparelser, der er en god idé at tage med, når man påbegynder et renoveringsprojekt. Kontakt os hvis vi skal udarbejde en energiscreening for dig.

Tjen nemt dine omkostninger hjem igen

Omkostningerne til en energiscreening er lave, da det ikke tager mere end ca. en dags arbejde at lave. Vores erfaring er derfor, at omkostningerne hurtigt er tjent hjem igen. Screeningen er det naturlige sted at starte, hvis du som boligejer vil energioptimere dit hus.

Vores energirådgivere udfører en energiscreening af din bolig og kortlægger forbruget. Efterfølgende rådgiver vi dig med fokus på at energioptimere, så dit forbrug bliver nedsat, og du dermed sparer på udgifterne.

En energiscreening er derfor ikke kun en god investering. Du opnår også en bedre komfort i boligen, samtidig med at du er med til at beskytte miljøet.

Belysning

Varmeanlæg

Komfort

Vinduer og døre

Adfærd og forbrugsmønster

Ventilation

Tekniske installationer

Isolering af bolig

Herefter får du en vurdering og vores anbefalinger til, hvilke optimeringer og ændringer du kan lave. Derudover omfatter vores rådgivning også en vurdering af nuværende energimærkningsrapporter.