Få tryghed i dit boligkøb med vores køberrådgivning i fire trin

Tryghed og overblik

Professionel Køberrådgivning

Byggeteknisk køberrådgivning giver dig ro i sindet, når du skal købe din drømmebolig. Med vores grundige gennemgang af boligrapporter og personlige besigtigelse af boligen, vil du have fuldt overblik over boligens tilstand og fremtidige vedligeholdelsesopgaver.

Vi vil også hjælpe dig med at lægge en plan for hvordan I sænker energiforbruget, så du kan spare penge på varmeregningen og reducere dit CO2-aftryk. 

Vores erfarne rådgivere vil guide dig gennem hele processen og besvare alle dine spørgsmål. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning ved dit kommende huskøb.

Ønsker du at hører nærmere om vores køberrådgivning, så book en tid i vores kalender til en uforpligtende snak, med en af vores rådgiver. 

Køberrådgivning i 4 trin

Gennemgang af boligrapporter

Vi foretager en omfattende gennemgang af boligrapporter, herunder tilstandsrapporter og energimærker, for at sikre, at du har en fuldstændig forståelse af boligens tilstand og de potentielle energiforbedringer, du kan implementere. Dette vil give dig den nødvendige tryghed for at vide, hvad du kan forvente dig af dit kommende hjem.

Besigtigelse af drømmeboligen

Vi tager det skridt videre og tilbyder en besigtigelse af den ejendom, du er interesseret i, hvor vi gennemgår de anmærkninger og energimæssige forslag, der står i rapporterne, og giver dig en mere dybdegående forståelse af ejendommens tilstand. Dette giver dig mulighed for at træffe en informeret beslutning om dit huskøb.

Plan for fremtidig vedligeholdelse

Vi udarbejder en oversigt over de store vedligeholdelsesopgaver der ligger for ejendommen de kommende 5-10år, som vil hjælpe dig med at planlægge fremad og undgå uventede udgifter. Dette giver dig mulighed for at have en klar plan for, hvad du kan forvente dig af vedligeholdelse og udgifter på lang sigt.

Handlingsplan for energioptimering

Ud fra gennemgangen på ejendommen og dialog med jer udarbejder vi en køreplan for hvordan I opnår den bedste energioptimering af jeres kommende ejendom i jeres tempo. Rådgivning omhandler bl.a. isolering, opvarmningsformer og solceller som alle er løsninger som er med til at sænke jeres fremtidige udgifter.

Eller du kan booke et indledende møde i vores kalender